dimarts, 9 d’abril del 2013

Lágrimas Desordenadas i iMovie

Hola nois i noies!

Aquesta setmana hem continuat treballant el tema de Música i Cinema. Més concretament, els signes de puntuació (les formes que hi ha per canviar de pla) que són: el tall en sec, la fosa en negre, la fosa encadenada, la fosa en iris, la cortineta, i l'escombrada.

Per posar a la pràctica tots aquests conceptes, la Marta Pàmies, la Xènia García, l'Eugènia Cavallé, la Judit Prats i jo, hem fet un treball amb iMovie, una app per dispositius Apple que permet crear presentacions de fotos utilitzant diferents signes de puntuació i posar-li de fons la música que vulguis. També pots triar la durada que cada foto apareix.

Hem decidit il·lustrar la cançó Lágrimas Desordenadas de Melendi, el single del seu últim disc (que porta el mateix nom). En una pissarra, hem fet dibuixos relacionats amb la lletra de la cançó i els hem fet fotos. Posteriorment les hem ordenat per tal de que quadréssin amb la lletra. Aquest és el resultat:


Espero que us hagi agradat! Fins aviat!

8 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquest treball que eu fet, jo també he fet servir aquesta eina (iMovie) i està molt bé. Us felicito pel vostre treball!
    Petoons!

    ResponElimina
  2. M'encanta! ús ha quedat super bé. ¡Felicitats!

    ResponElimina
  3. Cèlia! Us ha quedat molt bè! M'encanten els dibuixos i la cançó em té boja! Felicitats!

    ResponElimina
  4. Està molt bé el treball i es una altra manera de combinar música i fotografia. La cançó és xulissima Enhorabona!!!

    ResponElimina