Sobre mi

Em dic Cèlia Roig i aquest és un bloc que he creat per l'assignatura de música. Tinc 16 anys i estudio a l'institut Joan Puig i Ferreter de la Selva del Camp, a la classe de 4t C, on anem tots els que l'any que ve volem escollir el batxillerat humanístic i social o l'artístic.


M'agrada molt la música. Des de petita que toco el piano i, fa tres anys, vaig començar a tocar la flauta travessera. Amb el piano, tocava sobretot música clàssica i alguna peça de jazz, però últimament toco cançons pop més modernes; i amb la flauta toco música de tot tipus. A més, canto en un cor de noies de l'escola de música de la  Selva del Camp, on tenim un repertori molt variat: cançons pop, nadales, algun espiritual negre, etc. i toco a la Banda de Música de La Selva del Camp.

M'agrada la música perquè em permet desconnectar de tot el que m'envolta, em treu tots els problemes o les preocupacions que tinc i perquè en pocs minuts expressa moltes emocions i et pot fer somriure, plorar... A mi m'agrada molt ballar, i aquest també és un motiu pels quals m'agrada la música, ja que sense música no es pot ballar.

Aquí us deixo el meu avatar, que també el podeu trobar a la barra lateral de la dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada