Treballs

Aquí aniré penjant tots els treballs que vaig fent, per si en voleu consultar algun, que estigui més a l'abast de tothom i sigui més fàcil de trobar. Estan ordenats del més antic al més actual.

Audioboo amb codi QR del concert de primavera
Aquest és un codi QR que us portarà a l'audioboo que hem fet la Xènia Garcia i jo per convidar-vos al concert de Primavera. (També podeu clicar a la imatge per tal d'accedir a l'audioboo)


Smore: La invención de Hugo
Aquest és un Smore que explica els detalls de la pel·lícula "La invención de Hugo".


Fotobabble: George Méliès
Aquest és un Fotobabble que he fet explicant la vida de George Méliès, un dels pares del cinema.Popplet colectiu: Els Grans en el Cinema
Aquest és un Popplet que agrupa tots els Popplets que hem fet els alumnes de 4t sobre els compositors de BSOs.Presentació del Popplet d'Alan Silvestri
Aquest és un vídeo fet amb Screencast-O-Matic que explica el Popplet del compositor de BSO's Alan Silvestri.


Popplet d'Alan Silvestri
Aquest és un Popplet on hi ha el resum de la vida i les millors obres d'Alan Silvestri, un compositor de Bandes Sonores de pel·lícules.Un Grooveshark amb els Grans
Aquesta playlist és un resum de les millors bandes sonores dels millors compositors de música de cinema:
Els Grans del Cinema by Cèlia Roig on Grooveshark

Grooveshark del concert de Primavera
Aquest Grooveshark és una llista de reproducció que vaig fer amb les cançons (totes de BSO de pel·lícules) del concert de Primavera que la Banda de Música de La Selva juntament amb els alumnes de l'Escola de Música Municipal i l'Escola de Música Vilalta vam fer el dissabte 27 d'abril.
Concert de BSO by Cèlia Roig on Grooveshark


La Rosa de Sant Jordi!
Aquesta rosa virtual l'he creat en motiu de la Diada de Sant Jordi amb aquesta web, on també es poden fer la Princesa, Sant Jordi i el Drac.


Posem tres imatges a una música!
Aquest és un treball que vam haver de fer a partir d'aquesta música. Vam escoltar la composició i després vam posar les imatges que ens suggeria la música.

Posem música a les imatges!
Això és un Mixibits (programa per crear llistes de reproducció) creat per posar una música a les imatges de més avall. Si cliqueu damunt de la imatge del casset, se us obrirà la meva llista de reproducció Mixibits.


Popplet: Alan Silvestri
Aquest Popplet és un resum de la vida i les millors BSO que ha compost Alan Silvestri.
Lágrimas desordenadas (Melendi) i iMovie
Aquest és un treball realitzat per posar a la pràctica els signes de puntuació i les angulacions. Si voleu saber millor com ha estat realitzat, cliqueu aquí.


L'enquadrament amb Instagram

Aquest és un treball realitzant amb la xarxa social Instagram per tal de treballar els diversos plans.


Wallwisher. Els grans del Jazz

En aquest mur virtual, creat amb wallwisher, hi ha una biogragfia i un exemple de la música dels millors músics de l'època daurada del jazz. L'hem creat col·laborativament amb tots els alumnes de la classe.

Línia del temps sobre l'enregistrament i reproducció del so


Aquesta línia del temps, feta amb Timetoast, ens explica l'evolució dels mètodes d'enregistrament i reproducció del so.


Popplet de la música del s. XX

Aquest mapa conceptual, fet amb Popplet, ens resumeix les característiques de la música del segle XX.LIM de la música del s. XX
Aquestes són les respostes a un LIM de la música del segle XX. És una presentació de Google Docs.Les Misérables
Aquest és un treball sobre el musical Les Misérables que vaig fer perquè enguany s'ha fet la versió cinematogràfica d'aquest musical i perquè m'agrada molt.

Treball de Nadal
Per Nadal vaig fer una felicitació molt especial i un codi QR perquè pugueu llegir-lo des dels vostres smartphones. Si voleu veure-ho des de l'ordinador, cliqueu damunt del codi QR i ho podreu veure.Fakebook de Verdi

Aquest Fakebook és un treball sobre la vida de Verdi, però és en un format més innovador, ja que imita el Facebook i així fa que no sigui tant pesat mirar la biografia d'un compositor.
Così Fun Tutte
Aquest WIX és un resum sobre l'òpera Così Fan Tutte i l'adaptació que en van fer al licau, Cosí Fun Tutte (jugant amb les paraules Fan i Fun, que vol dir diversió).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada