dijous, 11 d’abril del 2013

Moulin Rouge!

Hola nois i noies!

Avui us parlaré de la pel·lícula Moulin Rouge, un musical de l'any 2001 dirigit per Baz Luhrmann i protagonitzat per Nicole Kidman i Ewan McGregor. Aquesta pel·lícula romàntica recull diverses cançons pop de grans artistes que ja havien sortit al mercat prèviament, i en fa un recopilatori. Tot i això, la majoria de les cançons estan interpretades pels actors de la pel·lícula, menys algunes com ara Lady Marmalade, que està interpretada per Christina Aguilera, Lil'Kim, Mya i P¡nk.

Aquesta pel·lícula ha estat molt premiada. Ha guanyat diversos Golden Globes, uns quants Academy Awards, un Grammy i un BAFTA.


El Moulin Rouge és un cabaret del barri de Montmartre de París. En el París de 1900, Christian (Ewan McGregor), un poeta i escriptor de cançons, s'enamora de l'estrella del cabaret, Satine. Un dia, a causa d'un malentès (ell apareix en comptes d'un duc) i s'enamoren, però quan ella descobreix que no és un duc, ha de decidir si triar el seu amor o la possibilitat de convertir-se en una gran actriu. No us vull revelar el final per si encara no l'heu vista, però us avançaré que és bastant tràgic.

Una de les meves cançons preferides és Your Song (de l'Elton John), que en el musical representa que és la cançó que Christian dedica a Satine per mostrar-li el seu amor. El Diari de Versions d' "El Món a Rac 1" del dia 10-4 va estar dedicat a aquesta cançó.


Espero que us hagi agradat l'article i, pels que no l'hàgiu vist, recomano que us la mireu! Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Segueixo cada dia aquesta secció de RAC1! I si, vaig sentir el programa aquell dia. No sé amb quina versió em quedo perquè m'agraden TOTES.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la veritat és que totes són molt bones! i aquesta cançó és preciosa!

      Elimina
  2. La cançó és preciosa i t'ha que dat molt bé el article

    ResponElimina