divendres, 26 d’abril del 2013

Un concert DE PEL·LÍCULA!

Hola nois i noies!

Us preguntareu a què ve aquest títol. Bé, doncs, és que demà, dissabte 27, la Banda de Música de La Selva juntament amb els alumnes de l'Escola de Música Municipal i l'Escola de Música Vilalta farem un concert en conjunt.

En aquest concert podreu sentir grans temes de les BSO d'algunes pel·lícules, tant si és la cançó més important de la BSO com si és un medley (mescla de diverses cançons) els autors us resultaran molt coneguts, ja que alguns són els que hem estat treballant i que apareixen al Popplet col·lectiu (que ja us penjaré).

Aquí us deixo una llista de reproducció Grooveshark amb els temes que tocarem. (He tingut un problema amb el programa i no em surt bé el nom d'una cançó: on hi posa T - T, hi hauria de posar The Typewriter - Leroy Anderson):


A més a més dels temes que hi ha a la llista de reproducció, tocarem aquesta melodia tan coneguda:


Si podeu venir al concert, ja em direu què us ha semblat! Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Em fa molta gràcia aquest concert. No n'havíem parlat a classe i no sabia res. Sort que ho has penjat al bloc. Molt bé per la llista de reproduccio, ja l'estic escoltant i disfrutant de la música :)
    Miraré de ser-hi.

    ResponElimina
  2. Un concert moooolt xulo, tot i que vam passar moooolt de fred. Quan surti pel canal de televisió de La Selva ja ho penjaràs, els reportatges que fan sempre estan molt bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! I tant si feia fred!!! Un concert de primavera i tothom amb roba d'hivern!
      Suposo que el reportatge sortirà demà i ja el penjaré!

      Elimina