dilluns, 20 de maig del 2013

La invención de Hugo

Hola a tots i totes!

La setmana passada a classe vam estar mirant la pel·lícula La invención de Hugo, de Martin Scorcesse. És una pel·lícula molt bonica que parla dels orígens del cinema, sobretot de Georges Méliès i la seva contribució en aquest món. La música és de Howard Shore, un compositor canadenc.

La professora ens va manar que féssim un treball amb Smore sobre la pel·lícula. Smore és una eina 2.0 que ens permet crear pàgines web d'una manera fàcil i entenedora. A banda de text, podem posar-hi vídeos, imatges, so, etc.

A més a més, he fet una playlist amb Souncloud amb tota la BSO de la pel·lícula, que podeu trobar a l'apartat de Música del treball.

Aquí teniu el treball que he fet jo: 


Espero que us hagi agradat i us recomano que, si podeu, mireu la pel·lícula! Fins aviat!

4 comentaris:

  1. M'ha agradat molt llegir el teu treball. L'anàlisi dels diferents aspectes com personatges, elements relacionats amb la Hªdel del Cinema, el Fotobabble de Méliês, la música "en general" i la música "en particular", la BSO amb Soundcloud, la teva opinió personal..
    Només una petita pinzellada: recordes que quan vam parlar de Wagner vam parlar de la paraula leitmotiv com d'aquests temes musicals que s'associen a cada personatge i que Wagner va ser el primer en utilitzar aquest terme?
    FELICITATS PER LA FEINA FETA.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Adelaida! Ja afegiré el leitmotiv a l'apartat de música! :)

    ResponElimina
  3. Un treball excel·lent Cèlia, m'encanta!

    ResponElimina