dilluns, 17 de desembre del 2012

La Marató de TV3!

Hola nois i noies!

Ahir, diumenge 16 de desembre, es va fer La Marató de TV3, la gran diada solidària de Catalunya. Aquest any estava dedicada al càncer.  Arreu de Catalunya es van celebrar molts actes solidaris per la Marató, que han ajudat a fer que la recaptació sigui tan gran. A l'institut, per exemple, vam fer un esmorzar solidari i vam posar una urna per la Marató al Concert de Nadal.



A les 8 del matí, a Catalunya Ràdio es va començar la Marató amb Sílvia Cóppulo. Durant dues hores de programa, van obrir les centrals telèfoniques i van recollir testimonis de persones amb càncer.

A les 10 del matí la Marató arrencava a TV3, presentada per Òscar Dalmau (presentador del Gran Dictat i Caçadors de Bolets) i Ariadna Oltra (presentadora d'Els Matins a TV3). Pel plató de La Marató van passar-hi molts famosos, persones amb càncer explicant la seva història, metges explicant millor què és el càncer, etc. La Marató va estar acompanyada en directe per la Always Drinking Marching Band i molts dels cantants que van participar en el disc van anar a fer una actuació en directe.

Aquest vídeo és de l'actuació de "Tornarem" a càrrec de Salvador (cantant de Lax'n Busto), Virgínia Martínez (cantant de La Porta dels Somnis) i l'Orfeó Català.




Després de 15 hores de programa, a dos quarts de dues de la matinada van anunciar la xifra de diners recaptats per la Marató fins llavors (encara queden uns quants dies per fer donacions), una xifra rècord, ja que mai s'havia passat dels nou milions.



Espero que no se us facin gaire llargs els poquets dies que queden de classes! Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada