dilluns, 3 de desembre del 2012

La música de la Festa Major!

Hola nois i noies!

Aquest cap de setmana ha sigut Festa Major a la Selva en honor a Sant Andreu, el nostre patró.
S'han celebrat molts actes. Alguns han sigut completament musicals, i en altres la música ha tingut un paper bastant important.

En primer lloc, el divendres 30, dia de Sant Andreu, al sortir de missa es va fer una cercavila amb els gegants, els nanos, els diables i el diabló, que va estar acompanyada per música popular. Seguidament es va fer una ballada de sardanes amb la Cobla Principal de Tarragona.
A les 10 de la nit es va fer un concert al Castell de Joan Masdeu, que presentava el seu disc en solitari.
A les 12 de la nit, al Pavelló Municipal d'Esports , va actuar el DJ COCO acompanyat, en algunes cançons, per coreografies.



El dissabte 1, a les 7 de la tarda es va fer una cercavila de Timbalers per acompanyar als diables fins a la plaça de les Pletes. A les 9 del vespre, a l'Església, va tenir lloc un concert d'orgue a càrrec de Juan de la Rubia, organista de la Sagrada Família.
A 2/4 d'11 de la nit a l'Hort d'Iglésies, va haver-hi un concert del grup Papagayo.
I a les 11 de la nit, al Pavelló Municipal d'Esports, es va fer el Ball de Festa Major amb l'orquestra Nueva Alaska.

El diumenge 2, a 2/4 d'1 del migida, vam fer el concert de la Banda de Música de la Selva del Camp (jo hi toco). La majoria de cançons van ser de BSO de pel·lícules (per exemple un medley dels Pirates del Caribe, el mateix que el del vídeo de més avall) o cançons famoses (com ara un medley del Frank Sinatra).



I per tancar els actes de la Festa Major, el dimecres 3 es farà un concert Rock&Punk a la Sala Torn de Nit a 2/4 de 12 de la nit.

A part d'aquests actes, també se n'han fet d'altres, com teatre, una gimcana pels més petits, etc.



Aquest cap de setmana també ha sigut especial per la música ja que ha sortit a la venda el Disc de la Marató de TV3, aquest any dedicada a recaptar fons per la recerca de la cura del càncer.



Això és tot per avui! Disfruteu molt del pont i animeu-vos que ja s'acaben els exàmens! Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada