divendres, 14 de desembre del 2012

El concert de Nadal :)

Hola a tothom!

Ahir, dijous 13 de desembre, vam fer l'esperat Concert de Nadal de l'Institut Joan Puig i Ferreter. 

Al matí, després del pati, tots els alumnes participants i alguns professors, a més de la professora de música, vam anar al Castell a fer l'assaig general, ja que fins llavors no n'havíem pogut fer cap. Va durar unes tres hores i ens va ajudar molt per aclarir les posicions, l'ordre de cançons, etc.

A 2/4 de 9 del vespre, el Castell era ple a vessar i tots estàvem impacients per començar. L'Adelaida, la professora de música, va iniciar el concert amb una breu explicació i va felicitar el Nadal. Llavors els alumnes de 3r i 4t vam començar tocant White Christmas i el concert va seguir segons l'ordre de cançons. Per acabar el concert vam tocar una versió molt bonica de Santa Nit, primer amb duo de saxos, després amb flautes i finalment el públic s'hi va afegir cantant.

Si voleu conèixer tots els participants del concert, premeu a la foto de sota, que enllaça a una presentació que ha fet la professora de música amb tots els PizAp que li hem enviat els alumnes!




Aquest dijous el nostre institut també va col·laborar amb la Marató de TV3. En primer lloc, al matí els alumnes de 3r van preparar un esmorzar i van destinar tots els beneficis a la Marató. I al Concert de Nadal hi havia una urna per dipositar la teva donació per la Marató.

Bé això és tot per avui! Espero que us hagi agradat el concert si vau venir! Fins aviat!

PS: Durant el concert molta gent va fer fotos i vídeos. Quan els pugui tenir ja els penjaré :)




1 comentari:

  1. Cèlia, al castell no hi cabia ni una agulla, jaja, va estar moltbé el concert, vaig sortir molt contenta d'allà, va ser tot un èxit,si senyor! FINS DEMA!

    ResponElimina